Дървени опаковки

Нашите кутии от масивна дървесина

Креационе Леньо ООД произвежда опаковки от масивна дървесина подходящи за всички видове стоки, който изискват нещо повече от обикновена картонена опаковка. Дървесината е идеалният материал за опаковане на стоки като: вина, дестилати, парфюми, ръчни часовници и много други продукти на пазара.

Кутиите на Креационе Леньо ООД се предлагат в много богати разновидности като начин на сглобяване, различни видове дървесина, цветова гама обков и много други опции, който може да избере клиента и в същото време на най конкурентна цена на пазара.

Вниманието което отделяме и на най малките детайли е това което различава нашите продукти от останалите който се предлагат на пазара. Опаковането е важна част от стоката която предлага всяка фирма за съответната презентация на продукта.

Нашият екип е на ваше разположение, заедно с вас да намерим най подходящото решение за вашите продукти. Снимките в на страницата ни представляват малка част от реализираните проекти през последните няколко години: свържете се с насза да получите професионални съвети относно изработката на вашата персонална дървена опаковка.

зъби

Сглобка зъби

класически метод на сглобяване който гарантира здравина и правилна геометрия идеален за кутии за вина.

пирони

Сглобка с пирони

метод с метални поцинковани или месингови пирони е идеален за вашата кутия. Ако търсите ефекта на ръчната майсторска изработка.

кован капак

Кован капак

капаците се изпращат отделно от самата кутия и се фиксират след поставяне на стоката чрез пневматична или електрическа машина за пирони.

плъзгащ капак

Плъзгащ капак

По две успоредни страни на кутията се изработват канали който служат за водещи на капака. Плъзгащият капак може да бъде изработен в два варианта: равен или прикриващ бордовете.

клипер

Клипер

При този вариант кутията е снабдена с два броя панти в задната част и един или повече механизми за затваряне в предната част на кутията. В секцията аксесоари са видими всички налични модели.

магнити

Магнити

Алтернативен вариант на клипера е този с магнитите като от страната на отваряне се фиксират четири или повече магнити с размери: 4х6 милиметра с издръжливост на опън 0,6 кг.

Дървесината от Бял Бор е титулярният вид за разполагаме също така и със други видове:

Възможностите за крайна обработка са следните :

Цветовете са на водна или ацетонова основа на фирмата Renner SpA. Различни цветове могат да се изработят по поръчка след потвърждение за възможност от фирмата доставчик на цветовете.

топъл печат

Пирография

Логото или надписа могат да бъдат отпечатани върху дървесината посредством предварително изработено клише което се нагрява до 500 градуса като варирайки във температурата или барове на натиск могат да се получат различни тоналности на кафявото и релефност на изображението.

ситопечат

Ситопечат

Логото или надписа се отпечатват посредством мастило нанесено чрез специална рамка. Този метод позволява отпечатване на един или повече цвята с добра резолюция на детайлите.

Обкови

клипер

Клипер 542-O

клипер

Клипер 547-O

клипер

Клипер 547-OA

клипер

Клипер 548-O

клипер

Клипер 549-O

клипер

Клипер барокова

клипер

Магнити

Панти

панти

Панта 543-O

панти

Панта 543-OA

панти

Панта 20x30-RA

панти

Панта изпъкнала 25x35-OA

панти

Панта барокова

панти

Щиф Панта

Ремъци

ацетат ремък

ацетат ремък

сезал ремък

сезал ремък

юта ремък

юта ремък

памук ремък

памук ремък

Back to Top