За нас

Фирмата

Креационе Леньо ООД е сравнително млада основана през 2011 от лица който са в сектора на европейско ниво в продължение на повече от двадесет години. Намираме се в град Костандово в сърцето на Родопите. Зоната е известна с дърводобива и най вече с високото качество на Белия Бор. Управителите са италиански граждани който са в България от 1991.

Всички фази от работния процес се извършват във нашето предприятие: подбор и изсушаване на дървения материал, изрязване по размери, подготовка, сглобяване боядисване, лакиране и персонализация. Всички работни фази се контролират от високо компетентни професионалисти, което гарантира високо качество на нашите продукти.

Екипът на Креационе Леньо ООД се състои от 40 човека ангажирани в различни фази на производството освен това е на разположение и нашият директен търговски представител в Италия което, гарантира съдействие при избора и подробна информация за всички особености на нашите продукти както и съдействие по каквито и да е въпроси относно същите продукти след получаването им в максимално кратки срокове.

Back to Top